ischiasnerven tabletten için ürünler (5)

Akdeniz karışımı

Akdeniz karışımı

Patlıcan, zeytin, domates ve biberler, soslarınıza, et harçlarınıza, pişirilmiş balıklara, terinlere ve diğer mutfak hazırlıklarınıza tipiklik kazandırmak için bu karışımı oluşturur. Colin-İçerikler Ref:60159402 Ana bileşenler: Domates, biber, zeytin, patlıcan İçerik listesi: Domates, biber, zeytin, patlıcan Isıl işlem: Hayır Gösterge dozajı: %2 ile %5 Renk ve görsel: Beyaz, kırmızı, yeşil ve siyah Ambalaj: 20kg'lık çuval Paletleme: 500kg'lık Avrupa paleti
Albahaça

Albahaça

Fesleğen (Ocimum basilicum), çeşitli kültürlerin mutfaklarında yaygın olarak kullanılan aromatik ve mutfak bitkisidir. Fesleğen, kendine özgü aroması ve taze, hafif tatlı tadıyla bilinir. Aroma, bitki ovulduğunda veya kesildiğinde özellikle belirgin hale gelir ve bu, ona karakteristik kokusunu veren esansiyel yağları serbest bırakır. Yaprakları parlak yeşil, oval şekilli ve pürüzsüz kenarlara sahiptir. Yaprakların dokusu yumuşaktır ve şekilleri çeşide bağlı olarak hafif değişiklik gösterebilir. Bu bitki genellikle orta boydadır ve çeşidine bağlı olarak birkaç santimetreden yaklaşık 60 cm'ye kadar yüksekliklere ulaşabilir. Dikey ve dallı bir büyüme alışkanlığına sahiptir. Uygun koşullar altında, uçta yer alan çiçek salkımlarında düzenlenmiş küçük beyaz veya mor çiçekler üretir. Bitki genellikle yaprakları için daha çok takdir edilse de, çiçekleri de yenilebilir.
Astaksantin

Astaksantin

Spesifikasyonları web sitemizde bulabilirsiniz. Sorularınız ve takip sorularınız için bize bir mesaj göndermekten çekinmeyin.
Eklem

Eklem

Eklem fonksiyonunu desteklemek için takviye gıda. Kara frenk üzümü ipowder®, (Ribes nigrum), C vitamini ve manganez. 2 blister içeren 15 adet 0 numara kapsül. Kara frenk üzümü eklem fonksiyonunu destekler. C vitamini, kıkırdakların ve kemiklerin normal işlevini sağlamak için normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur. Manganez, normal bir iskeletin korunmasına ve bağ dokularının normal oluşumuna katkıda bulunur.
Fesleğen

Fesleğen

Fesleğen, mutfakta taze ve hafif tadı ile son dokunuş olarak kullanılan bir aromatik bitkidir. Sebzeler, et, balık, çorbalar, makarna ve domates sosu için kullanılır. Ayrıca hazımsızlığa karşı ve parazit ilacı olarak da kullanılır. Çeşitli ağırlıklarda tepsi veya polistiren ambalajda mevcuttur.